Bericht versturen
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd.
Fabriekstocht
Huis /

Shenzhen Suntor Technology Co., Ltd. Fabrieksproductielijn

Productielijn

R&D-TEAM

Er zijn meer dan 20 R&D en technicus. Al materiaal heeft een aantal openluchttest door technici ervaren, het materiaal is verzekeren stabiel.

 

RIJKE ERVARING

Er zijn meer dan 1000 succesvolle gevallen die wij en momenteel hebben ontworpen ontworpen. Krachtoefening; Brandbestrijdings, Openbare Veiligheidsnoodsituatie System.Tunnel Constrcution, Mijn, Oilfiled, Zeehaven, Boot, Zeecultuur, Toevlucht, Bos….

 

DE GOEDE DIENST

Wat wij verstrekken zijn niet alleen apparaten, maar ook oplossing en installatieinstructie. Professionele bekwaamheid opleiding, die binnen 8 uren, OEM, aanvaardbaar ODM antwoorden.


KWALITEITSBORGING

1-2 jaar is de garantie, producten met gebrekentarief 2%.


TENTOONSTELLING

Elk jaar hebben wij de tentoonstelling van de veiligheidsindustrie, verheugen wij ons op uw aankomst, dan tonen u producten op plaats en unieke oplossing aan maken u.

OEM/ODM

De diensten van de Suntoraanbieding OEM/ODM voor COFDM-Zender, COFDM-ontvanger, draadloze videotransmissiesystemen. Door onze bekwame COFDM-technologie en rijke ervaring kunnen wij u van unieke aanpassingen voorzien die uw product zullen maken van de rest duidelijk uitkomen. Met de Oplossingen van OEM/ODM van Suntor kunt u zeker zijn om one-of-a-kind producten voor uw one-of-a-kind zaken te ontvangen.

Onderzoek en ontwikkeling

R&D-TEAM

Er is 20 lid in onderzoekende en developping afdeling, met inbegrip van software en hardward ingenieurs, waarvan 5 van hen Hogere Ingenieurs zijn.