aboutus

SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: SUNTOR
Aantal werknemers: 500~1000
Jaarlijkse omzet: 100,000,000-400,000,000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Who wij zijn:

SUNTOR, die in 2006 wordt gevestigd, is een belangrijke high-tech globale onderneming in het ontwikkelen van en de productie van beroepsuav radioverbinding en Draadloos kabeltelevisie-Transmissieapparaat. Wij specialiseerden ons in Video en gegevens - verbind voor SUAS (Klein Onbemand Vliegtuigensysteem), COFDM-Microgolf mobiel videotransmissiesysteem en kabeltelevisie-lange afstand Draadloze Brug en projectoplossing voor verschillend gebied zoals bosbrandbeveiligingsysteem, olieveld draadloze controleoplossing.

SUNTOR gestationeerd in Shenzhen China, heeft overal meer dan 6 filialen China met totaal meer dan 200 werknemers die met innovatieve technologieën werken en hartstochtelijk voor rf-draadloze communicatietechnologie.

 

Wat wij zijn:

SUNTOR wordt gewijd op het ontwikkelen van het draadloze mobiele videotoezichtsysteem op hoog niveau voor toepassing van overheid, wetshandhaving en de militaire, landbouwbedrijfindustrie of commercieel zoals fotografie en video grafische en milieu controle en Grensinspectie het laatst voor 11years. Gebaseerd op de accumulatie van specifieke kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van draadloze communicatie. SUNTOR heeft ons eigen R&D-team. ZO lanceert SUNTOR een nieuw product elk kwart en alle SUNTOR-producten werken geschikt voor betere prestaties bij en de kwaliteit die op nieuwe technologie wordt gebaseerd en de cliënten koppelen terug.

 

Onze mian producten:

Video en duplexgegevens - verbinding voor multi-Rotoren en vaste vleugeluav.

COFDM-apparaat voor mobiel videotoezicht

De Lange en op korte termijn brug van kabeltelevisie

Geschiedenis

Suntorbedrijf gevestigd=wordt= dat in 2006 en gevestigd=wordt= dat in Shenzhen China Momenteel zijn er 992 met succes gevallen is ontworpen en gedaan bij, wat etc. bevat mijn, leger, openbare veiligheid, fabriek, bouwwerf, bosdistrict, haventerminal.China SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Hoofdproducten:

 

China SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

Alvorens te verschepen, elke modelbehoefte om gebied het testen te ervaren.

 

China SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Ons Team

China SUNTOR ELECTRONICS CO.,LIMITED Bedrijfsprofiel 0

R&D en het technische team is twee backbones van SUNTOR-ontwikkeling. Wij maken onze klanten door ononderbroken innovatie succesvol. Ons bedrijf heeft een team van meer dan 50 ingenieurs met inbegrip van professoren en artsen die zich in rf en elektronische ontwikkeling specialiseren. Ons binnenshuis R&D-team werkt met hoogste universiteiten en instellingen in China samen.

Contactgegevens